Onze Partners

Lifestyle Interactive en PROBOL BV - Softwareoplossingen voor complexe zorgprocessen!

PROBOL BV, opgericht in 1989, is een gespecialiseerd softwarebureau met veel ervaring en 'know how' in de zorg en het onderwijs.

Sinds 2007 ligt bij PROBOL de focus op de ontwikkeling van betaalbare web-based applicaties. Applicaties worden op maat ingericht, zijn gebruikersvriendelijk en zien er aantrekkelijk uit.

De afgelopen jaren zijn in nauwe samenwerking met zorginstellingen en  klinieken (ZBC's) diverse web-based oplossingen ingericht. Met deze softwareoplossingen zijn organisaties in staat hun bedrijfsvoering efficienter, effectiever en flexibeler in te richten.

Voorbeelden van PROBOL's webapplicaties zijn:

  • Traject Management Systemen, in gebruik bij een aantal obesitas afdelingen en klinieken,
  • Een Vaccinatie Registratie Systeem,
  • Maatwerk oplossingen zoals agenda-, plannings-, intake-, cliëntenvolg-, dbc/dot-modulen (in ontwikkeling).

Lifestyle Interactive B.V. heeft veel expertise op het belangrijke (aanvullende) gebied van online eCoaching systemen, gericht op clienten van de (para-)medische zorg. Onze gezamenlijke oplossingen leiden complexe zorgprocessen in goede banen en vormen de verbindende schakel tussen clienten/patienten, zorgtrajecten en (medische en niet-medische) professionals.

Lifestyle Interactive en de Diëtisten Coöperatie Nederland (DCN) werken samen!

DCN is een netwerk van diëtisten met een eigen praktijk, die kunnen adviseren op alle terreinen van voeding aan consumenten en bedrijven. DCN wil graag samen met Lifestyle Interactive Nederland gezonder maken, door mensen bewust te maken van de voordelen van gezonde voeding en mensen te helpen deze voordelen te bereiken.