eHealth op maat

Tegenwoordig is het in deze drukke maatschappij belangrijk cliënten online te ondersteunen, en cliënten elkaar te laten steunen in een veilig omgeving. Dit kan uw organisatie doen door middel van een eCoaching website. Dit levert een toegenomen klanttevredenheid, flexibiliteit en een verbeterd effect van uw product of dienst. Lees waarom eCoaching effectief is voor meer informatie.

Of u nu een individuele praktijk of een grote kliniek of instelling heeft, Lifestyle Interactive biedt eCoaching websites op maat die op uw doelgroep, budget en behoeften aansluiten.


In grote lijnen zijn er twee verschillende mogelijkheden om eCoaching aan de huidige behandeling toe te voegen. U kunt de eCoaching service op een eigen website aanbieden, of op onze website MyDailyLifestyle. Hieronder vindt u meer informatie over deze mogelijkheden:

Praktijken, kleine instellingen of om te starten

Gebruik de MyDailylifestyle website om de programma's op aan te bieden

Deze optie is de beste keuze voor praktijken of kleine instellingen die een online programma willen aanbieden aan hun cliënten waarbij ze hun eigen coaches gebruiken. Bij het gebruik van de MyDailyLifestyle diensten krijgt de organisatie de gelegenheid eCoaching diensten en/of programma's aan te bieden zonder de grote investering die normaal gesproken noodzakelijk is om een eCoaching systeem aan te bieden. Uw bedrijfslogo/foto kan worden toegevoegd aan de programma pagina's waar uw cliënten het kunnen zien.

Voor instellingen en klinieken

Uw eigen eCoaching website die u zelf naar eigen smaak en wensen kan inrichten

Voorbeeld websiteDeze aanpak past bij instellingen en klinieken welke complete flexibiliteit omtrent de website en eCoaching willen hebben. Lifestyle Interactive verzorgt het volledige ontwerp en de ontwikkeling van de website naar uw eigen smaak en wensen en koppelt dit systeem aan het eCoaching systeem.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw praktijk of kliniek? Neem dan contact met ons op.

 

VoordelenMyDailyLifestyle eCoachingsysteemUw eigen eCoachingsysteem

Geen kosten voor het maken van een website

 

Direct starten

 

Kennismaken met eCoaching tegen een minimale investering

 

eCoachingsysteem naar eigen huisstijl

 

Programma inhoud kan geleverd worden door zowel u als Lifestyle Interactive

 optioneel

Inhoud naar wens aan programma's toevoegen

 optioneel

Volledige database met toegang tot al uw cliënten

eCoaching diensten

Online programma's

optioneel

Geen voorafgaande investering in een eCoaching systeem vereist

Training, ondersteuning en onderhoud verzorgd door Lifestyle Interactive

Hosting door Lifestyle Interactive

n.v.t.