Wie zijn wij?

Angela Champness
Angela Champness - Algemeen directeur

Online coaching experts

Lifestyle Interactive is een expert in de ontwikkeling en implementatie van eHealth (eCoaching) systemen voor de bariatrische en paramedische zorg. Ons innovatieve eCoaching systeem combineert eLearning en een sociaal netwerk in een veilige website voor uw cliënten. U biedt professionele coaching en wij bieden de ondersteunende en informatieve omgeving.

Onze systemen zijn sinds 2007 in gebruik in praktijken en klinieken in Nederland en België. Enkele voorbeelden hiervan zijn: Medisch Centrum Leeuwarden (Centrum voor Obesitas Nederland), Johnson & Johnson, Vitalys Obesitas Klinieken en CO-EUR.

In de praktijk bewezen

Het Lifestyle Interactive eCoaching programma is een effectief hulpmiddel bij gedragsverandering. Door onze ervaring met de integratie van eCoaching in bestaande behandelprogramma's kunnen wij onze ervaring over wat wel en niet werkt direct toepassen. Hierdoor bent u verzekerd van een systeem dat direct aansluit bij de methoden van uw instelling. eCoaching is kostenverlagend en draagt direct bij aan de kwaliteit en efficientie van uw zorgtraject.

De visie

Lifestyle Interactive werd in 2006 opgericht door Angela Champness als antwoord op de noodzaak tot meer professionalisering in de zorg en de stijgende vraag naar eHealth.

Door bezuinigingen en vergrijzing zullen er in de toekomst minder zorgverleners beschikbaar zijn om aan de stijgende vraag naar zorg te voldoen. eHealth biedt een efficiënte, en persoonlijke oplossing waarmee meer patiënten behandeld kunnen worden zonder dat hier extra kosten voor gemaakt worden.

Angela heeft 27 jaar ervaring in de ICT. Zij is in Nederland grondlegster van het eCoaching principe binnen de para-medische industrie en was de eerste die een speciaal op de Nederlandse en Belgische markt gericht eCoachingsysteem ontwikkelde. Zij heeft een Bachelor of Commerce in Management Information Systems van McGill University in Montreal en een Master's of Science in Internet Technology van de University of Liverpool.

Kenmerkend aan Angela's visie is de vertaling van bewuste en onbewuste gebruikerseisen naar transparante, bruikbare en motiverende softwaretoepassingen voor eHealth.